Vrienden projectkoor

De decembermaand is een maand van tradities. Nederland bereidt zich ook voor op de feestdagen en in de aanloop naar Kerstmis worden tal van evenementen georganiseerd.

In Boxtel is het traditionele kerstconcert van het Projectkoor in de St. Petruskerk een begrip geworden. Onder leiding van Kees Doevendans wordt door een inmiddels indrukwekkend koor tal van traditionele en klassieke muziekstukken ten gehore gebracht tijdens een sfeervolle avond. Met begeleiding van een gelegenheidsorkest en aanwezigheid van twee zangsolisten wordt de kerstsfeer volop benadrukt. Het beroemde Smitsorgel wordt tijdens dit concert eveneens bespeeld.

Sinds 2010 is er de mogelijkheid aanwezig om via 2 x 2 beeldschermen het concert in de zijbeuken te volgen.

Veel mensen hebben dit concert inmiddels ontdekt en komen jaarlijks naar dit concert luisteren. Al vele jaren is de St. Petrusbasiliek dan ook geheel gevuld tijdens dit concert. Diezelfde traditie houdt ook in dat de toegang voor dit concert gratis blijft. Dat willen we ook zo houden. Dit laatste betekent echter niet dat de organisatie geen kosten met zich meebrengt. Wij prijzen ons gelukkig met een aantal sponsoren, die een bijdrage leveren in de kosten. Ook de gemeente Boxtel draagt haar steentje bij. Aangezien de kosten toch jaarlijks behoorlijk oplopen blijft de financiering een punt van zorg.

Graag willen we, indien u dit jaarlijkse concert een warm hart toedraagt, u in de gelegenheid stellen VRIEND VAN HET PROJECTKOOR te worden.

Voor een bedrag van tenminste ‚ā¨ 20,– steunt u het projectkoor.

Dit bedrag is eenmalig. Wij zullen u uiteraard wel jaarlijks uitnodigen opnieuw VRIEND te worden. Welkom bij het concert blijft u te allen tijde!

Wilt u vriend worden, stuur dan een mail naar betty@van-eekelen.nl

Met dank namens alle leden van het Projectkoor Boxtel.

Het IBAN nummer van het projectkoor is: NL91RABO0143365193 t.n.v. Projectkoor Boxtel